:: PORTFOLIO
AGRIKAMP Voor het akkerbouwbedrijf Agrikamp te Numansdorp bouwden wij een informatieve website. Het bedrijf verbouwt onder andere aardappelen, uien, suikerbieten en tarwe.

GEBR. VAREKAMP Informatieve website voor klanten, potentiŽle klanten en geÔnteresseerden over het pakket diensten dat wordt aangeboden. Tevens is er regelmatig bedrijfsnieuws te lezen.

NOVIFARM Deze website is in 2009 opgericht voor een geheel nieuw akkerbouwbedrijf in de Hoeksche Waard. Naast veel informatie over de geteelde gewassen is er maandelijks een uitgebreide update te lezen.

FRANZEN LANDBOUW Voor het vooruitstrevende bedrijf Franzen Landbouw hebben wij in 2011 een nieuw website ontworpen en ontwikkeld. Hier zijn de laatste ontwikkelingen van het bedrijf te vinden. Het nieuws wordt beheerd d.m.v een CMS systeem

LOONBEDRIJF FIJNAART Het uitgebreide dienstenpakket van loonbedrijf Fijnaart uit Heijningen werd door Agrifoto op een overzichtelijke wijze op deze website neergezet. Met fotoalbum en CMS systeem.

A&P Sweep BV Sweep BV is actief in de contractteelt en verwerking van knolselderij en wortelen. Op korte termijn is hiervoor een simpele website gerealiseerd die in de toekomst verder uitgebreid zal worden.